ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥΔ ΚΑΙ ΤΗΝ HELLASLAB – 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

You are currently viewing ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥΔ ΚΑΙ ΤΗΝ HELLASLAB – 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Ε.ΣΥ.Δ. και η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων Hellaslab διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 , ώρα 14:00, τηλεδιάσκεψη για να παρουσιασθεί και να συζητηθεί η εφαρμογή της αναθεωρημένης Οδηγίας Εργασίας Εργαστηρίων ΟΕΕ-20 που αφορά στις απομακρυσμένες αξιολογήσεις εργαστηρίων.  Στην τηλεδιάσκεψη θα μετέχουν τα στελέχη και η Διοίκηση του Ε.ΣΥ.Δ., η Hellaslab και οι Επικεφαλής Αξιολογητές Εργαστηρίων του Ε.ΣΥ.Δ. και θα υπάρχει παρακολούθηση της μέσω live streaming από το σώμα των αξιολογητών και τα διαπιστευμένα Εργαστήρια του Ε.ΣΥ.Δ..

Η υποβολή ερωτήσεων είναι επιθυμητή και θα συμβάλλει στη συζήτηση και στην πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις απομακρυσμένες αξιολογήσεις και παρακαλούμε, ειδικά τα εργαστήρια να αποστείλουν τα ερωτήματα τους ακολουθώντας τις οδηγίες στο έγγραφο, όσο πιο νωρίς γίνεται.

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή και την παρακολούθηση θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση. Επίσης εκεί θα βρείτε και σύνδεσμο για συμμετοχή σας σε ερωτηματολόγιο της Hellaslab που αφορά έρευνα της Eurolab για τις επιπτώσεις της πανδημίας και την εφαρμογή του remote audit στα εργαστήρια.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 27-11-2020