Η HellasLab συμμετείχε στην πρώτη εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών (ΕΣΒΥΚ)

Στις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση των ιδρυτικών μελών ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ του νεοσυσταθέντος ΕΣΒΥΚ στο πλαίσιο της έναρξης της διαδικασίας ένταξης στο Συμβούλιο των φορέων που εμπλέκονται με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή έργων, την προμήθεια και παραγωγή υλικών, την ανάπτυξη, την έρευνα, τη συντήρηση και τη διαχείριση του δομημένου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση εκτός από την HellasLab συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των Τομέων της Κατασκευαστικής Βιομηχανίας της Χώρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Φορείς εκπροσώπησης Μελετητών, Κατασκευαστών, της HellasCert, ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωποι πολιτικής ηγεσίας Υπουργείου Ενέργειας, εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι Ανεξάρτητων Αρχών (Επιτροπή Ανταγωνισμού, ΕΑΑΔΗΣΥ, ΑΕΠΠ), οι οποίοι ομόφωνα χαιρέτησαν την ίδρυση του ΕΣΒΥΚ, εξήραν την πρωτοβουλία των ιδρυτικών μελών και δήλωσαν είτε τη στήριξή τους είτε την ενεργή συμμετοχή τους.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Graham Watts OBE, Chief Executive του «British Construction Industry Council» (CIC), ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας και το έργο του αντίστοιχου Οργανισμού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε και εδω: https://ecopress.gr/?p=20458

https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF/